U bevindt zich hier: Home > Campagnes > Lever veilig

Veilig met palletten en beton, daar draait het om!

Op 30/08/2012 is tijdens een persevenement in de Brusselse kanaalzone het startschot gegeven voor de nieuwe welzijnscampagne “Lever veilig” van Constructiv (toen nog vertegenwoordigd door het navb). Deze campagne heeft als doel om iedereen in de bouwsector te sensibiliseren en te informeren over de risico’s en preventiemaatregelen die verband houden met het leveren van bouwmaterialen.

De initiatiefnemer is dus Constructiv, samen met zijn sociale partners en een groot aantal andere partijen die een belangrijke rol spelen bij het welzijn op de bouwplaats. Samen zullen zij een jaar lang focussen op een veilige afhandeling van het leveringsproces, van bij de fabrikant tot op de werf.

Na deze preventieve golf volgt begin 2014 een handhavingsgolf door de overheid, om na te gaan hoe de situatie op de bouwplaatsen geëvolueerd is.

In deze rubriek vindt u alle informatie over de campagne:Deze campagne wordt mee mogelijk gemaakt door Federale Verzekering en geniet de steun van de campagne "Een gezonde werkplek - Veilig onderhoud" van het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk.

                             

Creëer een affiche!

Ontdek onze digitale tool om de campagneaffiches te personaliseren!

meer info